Hotel in Toscane

Hotel in Toscane: in de stad en langs de kust vaak een goede optie!

Je hoeft niet lang te zoeken naar een hotel in Toscane. Er zijn er vele, maar dat is direct ook weer een probleem: welk hotel is de moeite waard en sluit aan bij je wensen?

hotel in toscaneHotel in de stad
Als je een stedentrip maakt naar Toscane, dan is het vaak een goed idee om in een hotel te verblijven. Een leuke agriturismo op het platteland buiten de stad is natuurlijk geweldig, maar iedere dag op en neer reizen naar de stad die je wilt bezoeken is zonde van de kostbare vakantietijd. De steden in Toscane hebben je wat hotels betreft veel te bieden. Koploper is uiteraard Florence, waar je keus hebt uit honderden verschillende hotels. Maar ook iets kleinere steden, zoals Siena, Pisa, Lucca en San Gimignano zijn goed voorzien.

Om je te helpen een keus te maken, hebben we hier een zoekmodule. Vul de stad waar je heen wilt in en (indien bekend) de aankomst- en vertrekdatum in te voeren en je krijgt direct te zien welke hotels beschikbaar zijn en voor welke prijs. Vervolgens kan je door het invoeren van je voorkeuren de lijst steeds korter maken en je hotel in Toscane kiezen!

Zoek hotels

Bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum

 

Hotel bij de thermen
Toscane staat bekend om haar thermen. Bekende thermen zijn bijvoorbeeld die van Saturnia, Montecatini Terme, Casciana Terme en Bagni San Filippo. Bij de meeste thermen zijn ook hotels aanwezig. Soms maakt het hotel zelf deel uit van het thermencomplex.Op zoek naar een kuurhotel in Toscane? Vul dan in het zoekveld hierboven de naam van de plaats in waar je naar de thermen wilt en je krijg direct goede suggesties.

thermen hotel in toscaneHotel langs de Toscaanse kust
Italianen houden ervan hun zomervakantie aan de kust door te brengen en kiezen dan vaak voor een hotelverblijf. Er is dus langs de populaire Toscaanse kust een goed aanbod van fijne hotels. Bijvoorbeeld in de bekende badplaatsen Viareggio, Forte dei Marmi, Tirrenia, Cecina, San Vincenzo en Punta Ala. Om snel een leuk hotel in Toscane te vinden dat aansluit bij je wensen, vul je de naam van je bestemming in het zoekveld hierboven in en krijgt een mooi overzicht van de mogelijkheden.

 

 

Share